Çay Bardağına Transfer Baskı - Printec No Cut Sulu Transfer Kağıdı
Bu videomuzda sizlere en yeni ürünlerimizden olan yenilikçi nu cut sulu
transfer dekalini tanıtıyoruz. Bu kağıdın normal sulu çıkartmalardan farkı üzerinde veya etrafında hiç bir film bırakmaması. Sanki baskıyı ayrıca kesmiş gibi bir efekti oluyor. Hatta sadece boyayı (toneri) aktardığı için hiç bir kalınlık ya yaratmıyor. Bu kağıtla bütün seramik, cam, porselen, metal, ahşap suni deri, taş ve bir çok farklı yüzeye transfer baskı yapabilirsiniz. Kağıdın bütün detayını aşağıdaki ürün sayfasında bulabilirsiniz, ayrı dilerseniz online satın alabilirsiniz. Kısa uygulama özetini de yine aşağıdaki bağlantının altına ufak kısa bir talimat olarak ekliyoruz.
Printec No Cut Sulu Transfer Dekali:
https://printec-online.com/urun/no-cut-sulu-transfer-dekal-kagidi/
Printec No Cut Sulu Transfer Tutkalı:
https://printec-online.com/urun/printec-sulu-transfer-tutkali/
Kısa uygulama talimatı:
1) Kağıdın parlak yüzeyine istediğiniz baskıyı aynalı (mirror) modda basın
2) Baskınızın etrafından en az 2-3 mm kalacak şekilde makasla kesin
3) Kestiğiniz parçayı oda sıcaklığında veya ılık suya daldırın. 15-30 saniye iki katman birbirinden çözülene kadar bekleyin ve sonrasında baskılı yüzeyi aşağı gelecek şekilde kağıt havlu üzerine bırakın.
4) Baskı yapacağınız objenin üzerine C tipi sulu transfer tutkalı sürün
5) Hızlı bir şekilde transfer kağıdını tutkallı bölgeye yerleştirip üzerinde kağıdı kaydırarak kaldırın
6) Ragle yardımıyla ürünün tamamen yüzeye yapıştırın ve aradaki hava, tutkal ve su fazlalıklarını dışarı atın.
7) Ürünü 100 °C sıcaklıkta 10-15 dakika kadar kürleyin (çok adetli objeyi bir kerede fırınlıyorsanız süreyi biraz daha uzun tutun)
8) Fırından çıkan ürün soğuduktan sonra üzerindeki ince filmi dikkali bir şekilde kaldırıp tam kürleme için 180-250 °C'de 10-15 dakika daha kürleyin.
9) Fırından çıkan ürünler sıcakken çok hassas olur, baskıyı ellemeyin. Tamamen soğuduktan sonra da mümkünse bir süre daha bekleyin ki tutkal tamamen kemikleşmiş olsun.
Comments
Post a Comment